Toimeentulo

”Jokaisella on oikeus toimeentuloon – Palkalla on tultava toimeen, eläkeläisköyhyys poistettava ja sosiaaliturva uudistettava.”

TULEVAISUUS

”Jokaisella on oikeus tulevaisuuteen – Laadukas koulutuspolku lapsille, torjutaan ympäristöhaasteita ja rakennetaan tulevaisuuden työpaikkoja.”

Turvallisuus

”Jokaisella on oikeus turvallisuuteen – Turvallinen Suomi kaikille, uskottava maanpuolustus ja aktiivinen ulkopolitiikka.”

IHMISARVO

”Jokaisella on oikeus ihmisarvoon – Huolehdimme jokaisesta, tunnemme globaalin vastuumme ja tuemme lapsia, nuoria sekä perheitä.”

Mikan tie politiikkaan

Liityin kaksi vuosikymmentä sitten SDP:n jäseneksi. Puolueyhdistykseni toiminnassa olin ensin vuosien ajan mukana käytännön järjestötoiminnassa. Vuosien saatossa etenin pienin askelin ensin kunnallisjärjestön, sitten Lahden työväenyhdistyksen puheenjohtajaksi, puoluehallituksen jäseneksi ja myöhemmin kaupunginvaltuuston sekä maakuntahallituksen johtoon. Vuodesta 2011 olen saanut toimia hämäläisten ihmisten kansanedustajana eduskunnassa.

Näissä tehtävissä en ole edustanut itseäni, vaan tuhansia alueemme eri-ikäisiä asukkaita, jotka toivovat turvallisen, oikeudenmukaisen ja hyvinvoivan Suomen parasta. Näiden asioiden puolesta olen tehnyt töitä tällä vaalikaudella eduskunnan istuntosalissa sekä hallinto- ja puolustusvaliokunnassa.

Näiden asioiden puolesta haluan tarjota osaamiseni ja kokemukseni käyttöösi eduskuntatyössä. Pyydän sinua mukaan tekemään kanssani muutosta.

CV

Yhteisöpedagogi (AMK)

Kansanedustaja 2011 – 
  – puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja 2015 – 

Päijät-Hämeen maakuntahallituksen puheenjohtaja 2017
   – maakuntahallituksen ja -valtuuston jäsen 2006 –

Lahden kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja 2017 –
   – valtuuston puheenjohtaja 2013-2017
   – kaupunginvaltuutettu 2005 – 

Lahden Icehearts ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja 2010 –

Poliisiasian neuvottelukunnan puheenjohtaja 2012 –

sotilasarvo: sotilasmestari

Pin It on Pinterest