Tervetuloa kotisivuilleni! 

– Mika Kari, kansanedustaja

Lähdin politiikkaan mukaan nuorena, 90-luvun syvimmän laman keskellä, muuttamaan maailmaa paremmaksi. Sillä matkalla olen edelleen, nyt 53-vuotiaana kansanedustajana ja perheenisänä. Vuosien saatossa olen saanut toimia pitkään yhteisten asioiden parissa. Hämäläisten edustajana eduskunnassa olen toiminut vuodesta 2011 alkaen.

Työllisyyden, kasvun ja koulutuksen edistämisen lisäksi olen perehtynyt turvallisuutemme kehittämiseen sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan eduskunnan puolustusvaliokunnan jäsenenä (2011-) ja varapuheenjohtajana (2015-2019). Myös hallintovaliokunnassa olen saanut työskennellä (2011-2019) sisäisen turvallisuuden kysymysten parissa.

Vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen olen työskennellyt eduskunnan uuden tiedusteluvalvontavaliokunnan puheenjohtajana. Työ on mielenkiintoista ja merkityksellistä. Vastapainoa valtakunnallisille luottamustoimille tuovat maakunnalliset ja paikalliset luottamustehtävät. Vaalikaudella 2017-2021 olen toiminut Päijät-Hämeen maakuntahallituksen puheenjohtajana ja Lahden valtuuston varapuheenjohtajana.

Näillä kotisivuillani kerron toiminnastani paikallisissa, alueellisissa ja valtakunnallisissa luottamustehtävissä. Ja välillä myös jostakin ihan muusta. Ollaan yhteydessä!

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Maailmamme on yhteinen. Globaaleista aiheista keskustelemme tänään Lahdessa. Tervetuloa! #lahti #teerenpeli

A post shared by Mika Kari (@mika.kari) on